Nordøstfyn

Nordøstfyn LM har været i Munkebo siden 80'erne. Vores aktiviteter er åbne for alle interesserede. Man behøver ikke at være medlem. (Vi er 10 - 15 medlemmer).

Vi samles en gang om måneden i Munkebo Kulturhus for at høre en prædiken ud fra en tekst i Bibelen. Vi taler og stiller spørgsmål om prædikenen bagefter. Vi synger kristne sange fra en sangbog.

Vi har også to bibelstudiegrupper, som samles to aftener om måneden for at læse i Bibelen, synge og have socialt fællesskab. Bibelstudiegrupperne er mest for voksne delt i en ældre og en yngre gruppe. Vi aftaler nogle emner eller tekster for en periode og benytter også andre tekster end Bibelen til vejledning og forklaring. Vi samles hos hinanden på skift i hjemmene.

Teenagere og unge mennesker tager normalt til LMU i Odense. (Se under "Unge" øverst på siden)

Et par gange om året er vi sammen med vores LM-venner i Odense til nogle fælles arrangementer. Læs mere om disse her på hjemmesiden.
 
En gang om året tager vi på weekendlejr - sædvanligvis nær Haderslev. Næste gang er 2018-03-16, hvor Dan Hessellund fra Videbæk vil undervise fra Bibelen.

Praktiske oplysninger

Kontaktperson: Morten Szilas, tlf. 53 37 13 92, e-mail-adresse: Morten `a´ Szilas.net

Munkebo Kulturhus: Troels Allé 4, 5330 Munkebo